Voor- en naschoolse opvang

Gro-Up Kinderopvang

De kleurrijke en gezellige locaties van Gro-Up kinderopvang liggen verspreid in de verschillende wijken van Zoetermeer, Boskoop en Alphen aan de Rijn. Gro-Up kinderopvang biedt een plek waar kinderen zich met plezier kunnen ontwikkelen. Met onze kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang bieden we voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar een uitdagende omgeving. Met activiteiten afgestemd op de leeftijd en interesses van uw kind. Zo beleeft uw kind een fijne dag.

Onze visie op kinderen

Wij luisteren naar kinderen. Wat hebben zij nodig? En helpen hen zo te ontwikkelen en te functioneren in de wereld van de toekomst. Wij laten kinderen zelf ontdekken wat hun kracht is en hoe zij groot willen worden. Behalve dat kinderen spelen leuk vinden, leren zij door te spelen. Waardoor zij ervaringen opdoen en vaardigheden ontwikkelen. Bij Gro-Up Kinderopvang ligt de nadruk op het opdoen van ervaringen, niet op het presteren. Omdat kinderen situaties op verschillende wijze beleven, is het eindresultaat voor ieder kind anders. Zo kleurt een kind op zijn eigen manier de wereld.
Meer informatie over Gro-Up Kinderopvang vindt u op onze website,
http://gro-up.nl

Junis Kinderopvang

Waar staat Junis Kinderopvang voor?
Wij geven ruimte en aandacht aan de ontwikkeling van alle kinderen, zodat zij talenten ontwikkelen. Hoe? We bieden kinderen ruimte en structuur. In zo’n veilige omgeving voelen zij zich uitgenodigd om vooral zelf te ervaren, te bewegen en te onderzoeken. Spelenderwijs verkennen zij hun mogelijkheden.

Wat bieden wij?
In samenwerking met de school kun je gebruikmaken van naschoolse opvang. De opvangtijden sluiten aan op de schooltijden. De exacte tijden vind je op onze website. Wil je weten wat de kosten zijn? Met de online rekentool bereken je eenvoudig je netto maandkosten.

Er is van alles te doen!
Bij ons gaat het om samen spelen, groeien en plezier hebben. Speciaal in de buitenschoolse opvang (BSO) werken wij met een eigen goedgevulde activiteitendatabase. Samen met de kinderen maken we een gevarieerd en uitdagend programma, waarin zowel het ‘altijd buiten kind’ zich kan vinden als het ‘ik ben gek op knutselen kind’.

De extra’s van onze locatie BSO IKC Noordeinde
  • Op loopafstand van school
  • Centrale ligging in de wijk
  • Natuurtuin
  • Kleinschalige locatie
  • Opvang 4 - 13 jaar
Meer weten van onze locatie en jouw mogelijkheden, lees dan hier verder of bel voor informatie met onze collega’s van klantenservice 0172 – 42 48 24.

Snel naar