Peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal De Toverkoffer is in het schoolgebouw gevestigd. Uw kind kan hier terecht vanaf de tweede verjaardag. Er is goed overleg tussen De Toverkoffer en onze kleuterleerkrachten, waardoor een soepele overgang naar de basisschool ontstaat. De Baanbreker en De Toverkoffer werken tegelijkertijd aan dezelfde thema’s.

De Toverkoffer

Bij De Toverkoffer spelen peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De peuterspeelzaal is een leuk uitje voor uw kind en tegelijkertijd een plek waar zijn of haar ontwikkeling spelenderwijs wordt gestimuleerd.

Wij bieden een veilige en uitdagende omgeving waarin de kleine mens zich door middel van spel kan ontwikkelen op het gebied van motoriek, taal, samen spelen en samen delen. We begeleiden de kinderen in een vaste structuur, waarbij de inhoud gerelateerd is aan een thema. De thema’s zijn herkenbare en steeds terugkerende of nieuwe onderwerpen. De structuur is afwisselend in rustige en actievere spelvormen. Tevens werken wij met de Piramide-methode en werken we nauw samen met de kleutergroepen van De Baanbreker.

Kom gerust eens een kijkje nemen bij ons op de speelzaal!
Zie voor meer informatie: www.detoverkoffer.nl.

Snel naar